Afbeelding #1 (Houtbouwdag)Afbeelding #2 (Houtbouwdag)Afbeelding #3 (Houtbouwdag)Afbeelding #4 (Houtbouwdag)Afbeelding #5 (Houtbouwdag)Afbeelding #6 (Houtbouwdag)Afbeelding #7 (Houtbouwdag)Afbeelding #8 (Houtbouwdag)

Houtbouwdag

Woningbouw in kruislaaghout

Nederland staat voor een paradoxale opgave: we hebben meer huizen nodig, maar we moeten ook minder vervuilen. Houtbouw lijkt de oplossing. Een woning van kruislaaghout is even sterk als beton en staal, je zet het razendsnel neer en het dient ook nog eens als opslag voor CO2. Voor schaalvergroting zijn woningcorporaties en projectontwikkelaars nodig. Op 1 oktober 2020 organiseerde SNITKER/BORST/ARCHITECTEN/ in samenwerking met Eisma Media Groep de CLT houtbouwdag, een webinar voor over de toepassing van CLT in de gestapelde woningbouw. De dag was bedoeld voor institutionele opdrachtgevers voor woningbouwprojecten in Nederland: woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en beleggers.

webinar CLT Houtbouwdag initiatief Leen Borst, Mark Snitker organisatie Eisma Media Groep i.s.m. SNITKER/BORST/ARCHITECTEN/ datum 1 oktober 2020