Afbeelding #1 (Woodstock)Afbeelding #2 (Woodstock)Afbeelding #3 (Woodstock)Afbeelding #4 (Woodstock)Afbeelding #5 (Woodstock)Afbeelding #6 (Woodstock)Afbeelding #7 (Woodstock)Afbeelding #8 (Woodstock)Afbeelding #9 (Woodstock)Afbeelding #10 (Woodstock)Afbeelding #11 (Woodstock)Afbeelding #12 (Woodstock)Afbeelding #13 (Woodstock)Afbeelding #14 (Woodstock)Afbeelding #15 (Woodstock)Afbeelding #16 (Woodstock)

Woodstock

Short Stay Housing

SNITKER/BORST/ARCHITECTEN/ heeft een ontwerp gemaakt voor een circulair Short Stay complex aan de Sloterweg in Badhoevedorp. De bestaande boerderij uit 1894 is het entreegebouw en de spil van het ontwerp. De geprefabriceerde woonmodules op het erf zijn van massief hout (CLT, Cross Laminated Timber). Ook de overige bouwmaterialen zijn circulair en herbruikbaar. De weinige energie die nodig is komt van op het dak geplaatste PV-zonnepanelen en van de warmte-koude opslag in de bodem. Het complex bevat een grote diversiteit aan gemeenschappelijke ruimten, zoals werkplekken, tv-ruimten, fitness, terrassen, café en restaurant.

opdrachtgever Rotsvast adviseur Mees, Ruimte & Milieu programma Short Stay accomodatie locatie Sloterweg, Badhoevedorp architect Leen Borst, Mark Snitker datum opdracht 2019