Afbeelding #1 (Opgeleverd)Afbeelding #2 (Opgeleverd)Afbeelding #3 (Opgeleverd)Afbeelding #4 (Opgeleverd)Afbeelding #5 (Opgeleverd)Afbeelding #6 (Opgeleverd)Afbeelding #7 (Opgeleverd)Afbeelding #8 (Opgeleverd)

Opgeleverd

Nicolaas Witsenkade

In opdracht van de gemeente Amsterdam heeft SNITKER/BORST/ARCHITECTEN/ twee monumentale panden aan de Nicolaas Witsenkade gerenoveerd en gerestaureerd. In de panden is het noodverblijf van de gemeente Amsterdam gehuisvest voor de opvang van slachtoffers van calamiteiten. Om het complex te laten voldoen aan de huidige eisen was een grondige renovatie noodzakelijk. De installaties zijn geheel vernieuwd en de kamers hebben een nieuwe inrichting gekregen. De materialisatie en de detaillering van de verbouwing sluiten aan bij de traditionele architectuur van de monumentale panden.

opdrachtgever Gemeente Amsterdam, dienst WZS programma renovatie noodverblijf 22 kamers locatie Nicolaas Witsenkade, Amsterdam architect Leen Borst, Mark Snitker interieur Angela Holterman, Hollands Zicht aannemer Van der Leij constructeur Strackee datum opdracht 2013 bouwjaar 2013-2014 bruto oppervlakte 760 m2