Afbeelding #1 (Novosibirsk)Afbeelding #2 (Novosibirsk)Afbeelding #3 (Novosibirsk)Afbeelding #4 (Novosibirsk)Afbeelding #5 (Novosibirsk)Afbeelding #6 (Novosibirsk)Afbeelding #7 (Novosibirsk)Afbeelding #8 (Novosibirsk)

Novosibirsk

Rusland

In samenwerking met KENK Architecten heeft SNITKER/BORST/ARCHITECTEN/ gewerkt aan het ontwerp van 4 stedelijke woonblokken, in opdracht van de Russische projectontwikkelaar Brusnika. Het plan is een onderdeel van het woningdistrict Vaskhnil in Novosibirsk, Siberië. Het stedenbouwkundig ontwerp is van KCAP. De blokken zijn een onderdeel van de commerciële strip aan de zuidelijke rand van het plan. In de plint komen daarom flexibele commerciële ruimtes. De 4 blokken worden uitgevoerd in een prefab betonconstructie met een flexibele kolomstructuur en extra hoge verdiepingen. De gevel zal bestaan uit gevelvullende prefab beton elementen.

opdrachtgever Brusnika programma ca. 50.000 m2 koop appartementen en een commerciële plint locatie Novosibirsk, Siberië architect Pim Köther, Ad Koedijk, Leen Borst, Mark Snitker datum opdracht 2020 bouw 2021-2023