Route

Afbeelding: route autoAfbeelding: route openbaar vervoer

met de bus vanaf Amsterdam CS
In het Centraal Station gaat u naar de hoofduitgang aan het Stationsplein, aan de zuidzijde van het Station. Rechts van de uitgang vertrekt de stadsbus 48 richting KNSM-laan. Uitstappen bij halte Azartplein. De busrit duurt ongeveer 11 minuten.

 

met de auto vanuit Den Haag/Utrecht/Amersfoort
Komende vanaf de ringweg A10 neemt u de afslag S114 richting Zeeburg, Centrum en IJburg. Onderaan de afslag links afslaan naar de Zuiderzeeweg. Door de Piet Heintunnel, daarna rechtsaf de Piet Heinkade op. Bij het volgende verkeerslicht rechts afslaan de Oostelijke Handelskade op richting De Eilanden. Bij het volgende verkeerslicht (Albert Hein) links afslaan en over de verbindingsdam richting KNSM-eiland naar het Azartplein. Bij het Azartplein rechts afslaan naar de KNSM-Laan. Loods 6 ligt meteen op de hoek en de hoofdingang is naast Pol’s Potten. Er is parkeergelegenheid op de KNSM-Laan (betaald parkeren).

met de auto vanuit Zaandam/Haarlem
Komende vanaf de ringweg A10 neemt u de afslag S116 richting Amsterdam Noord en Centrum. Door de IJ-tunnel, daarna rechts invoegen en direct links afslaan de Prins Hendrikkade op richting Amsterdam-Oost. Bij de stoplichten rechtdoor naar de Kattenburgerstraat. Na het spoorviaduct en de stoplichten rechtdoor over de Jan Schaefferbrug richting het Java-eiland. Aan het einde van de weg rechts afslaan via de Sumatrakade naar het Azartplein. Bij het Azartplein links afslaan naar de KNSM-Laan. Loods 6 ligt meteen op de hoek en de hoofdingang is naast Pol’s Potten. Er is parkeergelegenheid op de KNSM-Laan (betaald parkeren).